Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση, σχόλιο ή επισήμανση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που ακολουθεί. Ένα μέλος του alimos.com θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Αποστολή Αρχείων

Αν θέλετε να μας στείλετε αρχεία όπως φωτογραφίες και κείμενα παρακαλώ συμπιέστε τα (πχ μορφή .zip) και στείλτε τα μέσω email.

Σημαντικό: Το αρχείο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 10ΜΒ. Αν το υλικό σας είναι μεγαλύτερο παρακαλώ αποστείλετε περισσότερα email. Κάθε e-mail που δεν είναι συμπιεσμένο και μικρότερο από 10MB θα απορρίπτεται αυτόματα ως κακόβουλο. Η συντακτική μας ομάδα θα ελέγξει την επισήμανση σας και θα προχωρήσει σε δημοσίευση της αν το κρίνει σκόπιμο. Μηνύματα με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται. Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης μέρους ή του συνόλου του υλικού κατά την κρίση της.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων