Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

ΤΡΑΧΩΝΕΣ  - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 5–0
Άνετη νίκη για την ομάδα των Τραχώνων με το επιβλητικό 5-0 και με αρκετούς βασικούς εκτός αγώνα. Η πορεία της ομάδας που πλέον είναι η μόνη αήττητη σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες στην Ελλάδα επιτρέπει στους ανθρώπους της ομάδας να αναθεωρούν τους αρχικούς στόχους της παραμονής και να σκοπεύουν στην άνοδο.

Περισσότερα...

Τράχωνες – Κισσαμικός 1-0Σημαντική νίκη για την ομάδα του Αλίμου Ένα βαθμό πίσω από τον Πανελευσινιακό παραμένουν οι Τράχωνες. Το γκολ  πέτυχε στο 7’ ο Σαγανάς μετά από πάσα του Καλλιπολίτη. Μέτριος ο Κισσαμικός, δεν κατάφερε να φτιάξει σοβαρή ευκαιρία και δεν απείλησε.

Περισσότερα...

Τραχώνες - Δόξα Βύρωνα  2-0Με δύο γκολ του Προκόπη Σαγανά οι Τράχωνες πέρασαν και το εμπόδιο της Δόξας Βύρωνα και παρέμειναν στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Η ομάδα του Αλίμου δεν έπιασε σπουδαία απόδοση ήταν όμως σοβαρή, δεν κινδύνεψε, ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Περισσότερα...

Οι Τράχωνες στον αστερισμό των αστέρων!Ποδόσφαιρο. Καταπληκτική πορεία και πρώτη θέση για τους Τράχωνες.

Μετά και το 3-5 εκτός επί της Μυκόνου οι Τράχωνες καλούνται την Κυριακή να νικήσουν τον Ατσαλένιο στο γήπεδο τους και να στεφθούν πρωταθλητές χειμώνα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 και αναμένετε το γήπεδο να κατακλυστεί από Αλιμιώτες…

Περισσότερα...

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

RSS

Προτοσέλιδα Εφημερίδων