Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Παράπονο - Καταγγελία

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣ :
ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΙΜΟΥ Κ. ΟΡΦΑΝΟ
ΠΑΡΑΠΟΝΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Κε Ορφανέ,
 

 


Κε Ορφανέ,
Λόγω του ότι δεν έχω κάποια ανταπόκριση από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου και από το τμήμα καθαριότητας αναγκάζομαι να σας αποστείλω τα παράπονα μου και να καταγγείλω τα παρακάτω.

 

1. Κατοικούμε επί της οδού Καρναβία 8Β και βγαίνοντας από την οικία μας είναι αδύνατον να περπατήσουμε προς την δεξιά πλευρά, λόγω του ότι δεν υπάρχει πεζοδρόμιο ή εκεί που υπάρχει ευρίσκεται ο κάδος απορριμμάτων και αναγκαζόμαστε να κατέβουμε στο οδόστρωμα. Ποιος παρακαλώ θα είναι υπεύθυνος όταν κατεβαίνοντας από το πεζοδρόμιο παιδιά και ηλικιωμένοι, υπάρξει ατύχημα με διερχόμενο όχημα; Στο συγκεκριμένο σημείο μάλιστα έχουμε ζητήσει χρόνια να τοποθετηθεί ‘σαμαράκι’ λόγω της ταχύτητος που αναπτύσσουν οι οδηγοί.
 
2. Το περασμένο καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε λίγη ξεκούραση στο μπαλκόνι από τα πολλά κουνούπια. Ελπίζω να κάνετε επιτέλους κάτι με τα λιμνάζοντα ύδατα στο ρέμα και να μην έχουμε τα ίδια και αυτό το καλοκαίρι.

 

3. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος στον Δήμο που να παρακολουθεί τα διάφορα έργα που γίνονται από διάφορους υπεργολάβους για ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΦΑ και λοιπούς, οι οποίοι κάνουν ότι θέλουν …όπου θέλουν….όταν το θέλουν και για αποκατάσταση ας μην μιλάμε καλύτερα…., βγείτε στους δρόμους να δείτε από μόνος σας. Εμπρός από την οικία μου και δεξιά ο ΟΤΕ τις παλιές πλάκες του πεζοδρομίου τις έσπασαν και αποκατάσταση έκαναν μόνον στα 2/3, απέναντι η ΔΕΦΑ άφησε επίσης χάλια το πεζοδρόμιο.

 

Επισυνάπτω φωτογραφικό υλικό και ελπίζω ότι κάτι θα κάνετε για αυτά…..
Στην διάθεση σας
Σπύρος Αρκούδης Καρναβία 8Β

 

Παράπονο - Καταγγελία

 

 Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων