Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Οριστική η ρήξη Ορφανού - Κονδύλη
Ανακοινώθηκε ο νέος συνδυασμός
Νέο δημοτικό συνδυασμό ανακοίνωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Α. Κονδύλης. Ο επί επτά και πλέον χρόνια στενός συνεργάτης του Δημάρχου κ. Αθ. Ορφανού, μετά την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του, προχώρησε και στην ίδρυση νέου συνδυασμού.
 

 

 


Ο κ Α. Κονδύλης έχει εκλεγεί  Δημοτικός σύμβουλος τρείς φορές, την πρώτη με το ψηφοδέλτιο του κ. Α. Θωμόπουλου και δύο με αυτό του κ. Ορφανού. Προέρχεται πολιτικά από το ΠΑΣΟΚ και το 2008 ήταν υποψήφιος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (Κεντρική Επιτροπή σήμερα) όταν μεταξύ 483 υποψηφίων, κατατάχτηκε 213ος (έλαβε 143 ψήφους).

 

Ανακοινώθηκε ο νέος συνδυασμός    
Στην επταετή διοίκηση Ορφανού είχε προβεβλημένη θέση και σημαντικό ρόλο. Είναι βέβαιο και φάνηκε και από την δήλωση της ανεξαρτητοποίησης του, ότι θα προσπαθήσει να αποστασιοποιηθεί από τις επιλογές της διοίκησης στην οποία συμμετείχε, επιλογές που και ό ίδιος με την ψήφο του στήριζε, κάτι που θα φανεί στο μέλλον αν θα πετύχει.

 

Ανακοινώθηκε ο νέος συνδυασμός

 

     Στην εκδήλωση στο «Κάρολος Κουν» ανακοινώθηκαν και τα πρώτα 20 ονόματα υποψηφίων, μεταξύ των οποίων και αυτά των Α. Σιμητροπούλου και Δ. Δημάκη, Δημοτικών Συμβούλων προερχομένων από την παράταξη του κ Ορφανού που επίσης πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκαν. Στην εκδήλωση προσφωνήθηκε και ο πρώην υποψ. Δήμαρχος κ Ι. Ταρασιάδης, η πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μ. Χατζάκη, δημοτικοί σύμβουλοι άλλων Δήμων και εκπρόσωποι φορέων.

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων