Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Ο «Άλιμος  Όλοι Μαζί» φέρνει τις γιορτές στις Αγορές του ΑλίμουΜία ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους  επισκέφτηκαν τις αγορές  Θουκυδίδου και Δωδεκανήσου στον Άλιμο το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου  Δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι του συνδυασμού μαζί  τον υποψήφιο δήμαρχο  Νίκο Τσαμπαρλή είχαν από νωρίς ετοιμάσει μια ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα.

 

 

 


 

Εκτός από την εορταστική μουσική, οι άνθρωποι του συνδυασμού, υποδεχόντουσαν τους Αλιμιώτες με κρασί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, ενώ για τους μικρούς φίλους υπήρχαν διασκεδαστές με γιγαντοστολές, μπαλόνια, λιχουδιές και αναψυκτικά.

 

 

Η εκδήλωση έγινε ταυτόχρονα στις δύο αγορές ενώ στα καταστήματα μοιράστηκαν ευχητήριες κάρτες. Η πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και τους καταστηματάρχες,  δημιουργήθηκε εορταστικό κλίμα και έφερε χαμόγελα σε όσους έτυχε να περνούν από εκεί. Δεν έμειναν παραπονεμένοι ούτε οι οδηγοί των διερχομένων αυτοκινήτων ούτε ακόμα και οι επιβάτες των  λεωφορείων που είδαν τις πόρτες να ανοίγουν ξαφνικά και χαμογελαστά πρόσωπα να τους προσφέρουν κεράσματα.

 

 

Ήταν μία ακόμη θετική κοινωνική πρωτοβουλία του συνδυασμού Άλιμος Όλοι Μαζί που έρχεται να συμπληρώσει τις συγκεντρώσεις τροφίμων για τις εκκλησίες και την θεατρική παράσταση για την Κιβωτό του Κόσμου.

 

 

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων