Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Φιλανθρωπικός και Κοινωνικός Σύλλογος «Η Ζωοδόχος Πηγή»

Για μια ακόμη φορά ο Φιλανθρωπικός και Κοινωνικός Σύλλογος «Η Ζωοδόχος Πηγή» διοργάνωσε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, με μεγάλη επιτυχία, εκδήλωση, με κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και το κλίμα ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο.

 

 

 


 

Τόσο η Πρόεδρος κ.Βιολέτα Γιούργα, όσο και η Α/Πρόεδρος  και ιδρύτρια του συλλόγου κ.Νότα Σωτηροπούλου ευχαρίστησαν τον κόσμο για την προσφορά του, την υλική και ηθική στήριξη όλων, προκειμένου ο Σύλλογος να βελτιώνει καθημερινά τις συνθήκες διαβίωσης συνανθρώπων μας που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη και να ανταποκρίνεται ποικιλοτρόπως στις ανάγκες τους.
Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος κ.Θάνος Ορφανός, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Νίκος Τσαμπαρλής, οι Α/Δ κ.Νίκος Παπανικολάου και κ.Μαρία Μουτσάτσου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Κλαία Μανωλαράκη και κ. Άννα Σρέτσκοβιτς.
Η κ. Μαρία Μουτσάτου ενημέρωσε σχετικά με τις δυνατότητες που παρέχει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, ενώ ο κ. Νίκος Τσαμπαρλής ανακοίνωσε ότι η επόμενη εξόρμηση τροφίμων που θα διοργανώσει ο συνδυασμός του «Άλιμος όλοι μαζί» θα γίνει πριν το Πάσχα για την ενίσχυση του συλλόγου «Η Ζωοδόχος Πηγή».
Λίγες μέρες νωρίτερα στις 19.1.2014 είχε πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου  «Η Ζωοδόχος Πηγή» και είχαν αναλυτικά παρουσιαστεί τα πεπραγμένα του συλλόγου, παρουσιάζοντας το σημαντικό έργο του και απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν τον χρόνο που πέρασε.

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων