Ελληνικό Α.Ε.Ιδρύθηκε ο φορέας για το ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου. Συμμετέχει και ο Δήμαρχος Αλίμου.
Η Ελληνικό ΑΕ θα έχει την ιδιοκτησία, διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση του ακινήτου, των κτιρίων και εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου και γειτονικών ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο.
Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος - Η Ζωοδόχος ΠηγήΜε Ψήφισμα του ο  "Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος" επισημαίνει την αδιαφορία του Δημάρχου και ανοίγει την συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής.
Κυκλοφοριακή Μελέτη
Κυκλοφοριακή Μελέτη Δήμου Αλίμου Στάδιο ΙΙ
Πολλά λεφτά για το τίποτα...
 

Ενδιαφέρον ρεπορτάζ του ΚΟΝΤΡΑ ΤV με συνέντευξη του κ. Νίκου Τσαμπαρλή

 
Δείτε το σχετικό Video:
Το Κτήμα ΤράχωνεςΣυγκεκριμένα σχέδια ανάδειξης και προστασίας του Κτήματος Μαρ. Γερουλάνου στον Άλιμο και του ρέματος Τραχώνων ζητά ο Κωστής Χατζηδάκης.
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 1Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Λ. Ιωνίας στον Άλιμο, ο επικεφαλής της παράταξης "ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" κ. Νίκος Τσαμπαρλής, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού, κατήγγειλε την σημερινή διοίκηση του κ. Ορφανού για πολλά και σοβαρά.

Νέα / Ανακοινώσεις :
 Πέμπτη 17 Απριλίου Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
Νέα / Ανακοινώσεις :
Πέμπτη 17 Απριλίου Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

 

Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Επιτυχής η πρώτη εκδήλωση του ομίλου "Νότιον Σήμα" στο θέατρο Κάρολος Κουν

1η εκδήλωση του ομίλου "Νότιον Σήμα" στο θέατρο Κάρολος ΚουνΤο "Νότιον Σήμα", πρωτοβουλία πολιτών των νότιων Δήμων της Αθήνας για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος της περιοχής, ολοκλήρωσε την πρώτη δημόσια παρουσίαση του στην αίθουσα « Κάρολος Κουν » του Δήμου Αλίμου όπου μας ανέπτυξε τους στόχους του που δεν είναι άλλοι από την προστασία, διατήρηση και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και της ιστορικής κληρονομιάς μας.
 

 


Χαιρετισμό απεύθυναν τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, Ξένος - Γαβριέλης Βασίλης (τέως Δήμαρχος Αλίμου), Δρίκος Θωμάς, Παπαϊωάννου Αθηνά, Φατούρου Μαριλένα.

Εξαιρετικός και ο χαιρετισμός του Σταύρου Μπένου, πρώην υπουργού και προέδρου του σωματείου «Διάζωμα».

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, ο Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Αλίμου Νίκος Τσαμπαρλής, ο τέως Δήμαρχος Αλίμου Αργύρης Αργυρίου καθώς και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αλίμου.

Την εκδήλωση έκλεισε η αρχαιολόγος κ. Κωνσταντίνα Καζά - Παπαγεωργίου (μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής) με την παρουσίαση των αρχαίων που έχουν έρθει στο φως και των νεότερων μνημείων της περιοχής από το Παλαιό Φάληρο έως και τη Γλυφάδα.

 

1η εκδήλωση του ομίλου "Νότιον Σήμα" στο θέατρο Κάρολος Κουν


Διακήρυξη πολιτών της Νότιας Αθήνας


 

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων