Ελληνικό Α.Ε.Ιδρύθηκε ο φορέας για το ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου. Συμμετέχει και ο Δήμαρχος Αλίμου.
Η Ελληνικό ΑΕ θα έχει την ιδιοκτησία, διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση του ακινήτου, των κτιρίων και εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου και γειτονικών ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο.
Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος - Η Ζωοδόχος ΠηγήΜε Ψήφισμα του ο  "Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος" επισημαίνει την αδιαφορία του Δημάρχου και ανοίγει την συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής.
Κυκλοφοριακή Μελέτη
Κυκλοφοριακή Μελέτη Δήμου Αλίμου Στάδιο ΙΙ
Πολλά λεφτά για το τίποτα...
 

Ενδιαφέρον ρεπορτάζ του ΚΟΝΤΡΑ ΤV με συνέντευξη του κ. Νίκου Τσαμπαρλή

 
Δείτε το σχετικό Video:
Το Κτήμα ΤράχωνεςΣυγκεκριμένα σχέδια ανάδειξης και προστασίας του Κτήματος Μαρ. Γερουλάνου στον Άλιμο και του ρέματος Τραχώνων ζητά ο Κωστής Χατζηδάκης.
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 1Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Λ. Ιωνίας στον Άλιμο, ο επικεφαλής της παράταξης "ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" κ. Νίκος Τσαμπαρλής, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού, κατήγγειλε την σημερινή διοίκηση του κ. Ορφανού για πολλά και σοβαρά.

Νέα / Ανακοινώσεις :
 Πέμπτη 17 Απριλίου Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
Νέα / Ανακοινώσεις :
Πέμπτη 17 Απριλίου Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

 

Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Το Α΄ ΚΑΠΗ ξεφάντωσε στο Πόρτο Χέλι

Το Α΄ ΚΑΠΗ ξεφάντωσε στο Πόρτο ΧέλιΆλλη μια φορά τα ΚΑΠΗ μας δείχνουν τί πάει να πει διασκέδαση. Σε μια πολύ ζεστή βραδιά γεμάτη θετική ενέργεια και πολύ κέφι 200 μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ ξεσήκωσαν το Πόρτο Χέλι και απόλαυσαν τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού με τον καλύτερο τρόπο. Όπως κάθε χρόνο οργάνωσαν την εκδρομή τους, τα έξοδα της οποίας κάλυψαν οι ίδιοι, ενώ ο Δήμος ανέλαβε μόνο την δαπάνη της μεταφοράς.
 

 

 


Την όμορφη βραδιά μοιράστηκαν μαζί τους ο Δήμαρχος, κ. Θάνος Ορφανός, ο επικεφαλής της μειοψηφίας, κ. Νίκος Τσαμπαρλής, ο πρώην Δήμαρχος κ. Αργύρης Αργυρίου και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στον ίδιο προορισμό ήδη έχουν καταφθάσει τα μέλη του Β΄ και Γ΄ ΚΑΠΗ και είναι βέβαιο ότι το γλέντι θα συνεχιστεί …

 

 Το Α΄ ΚΑΠΗ ξεφάντωσε στο Πόρτο Χέλι

 


Ο Δήμαρχος και ο Νίκος Τσαμπαρλής χαιρέτησαν τους παρεβρισκομένους

 

 Ο Δήμαρχος και ο Νίκος Τσαμπαρλής χαιρέτησαν τους παρεβρισκομένους.


Ο πρώην Δήμαρχος Αργύρης Αργυρίου, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Καλαμακίου, κ. Τάνια Δούδη, ο κ. Νίκος Τσαμπαρλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αντώνης Φουστέρης και Άννα Σρέτσκοβιτς

 Ο πρώην Δήμαρχος Αργύρης Αργυρίου, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Καλαμακίου, κ. Τάνια Δούδη, ο κ. Νίκος Τσαμπαρλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αντώνης Φουστέρης και Άννα Σρέτσκοβιτς.


Το Α΄ ΚΑΠΗ ξεφάντωσε στο Πόρτο Χέλι

 


 

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων