Ελληνικό Α.Ε.Ιδρύθηκε ο φορέας για το ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου. Συμμετέχει και ο Δήμαρχος Αλίμου.
Η Ελληνικό ΑΕ θα έχει την ιδιοκτησία, διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση του ακινήτου, των κτιρίων και εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου και γειτονικών ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο.
Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος - Η Ζωοδόχος ΠηγήΜε Ψήφισμα του ο  "Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος" επισημαίνει την αδιαφορία του Δημάρχου και ανοίγει την συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής.
Κυκλοφοριακή Μελέτη
Κυκλοφοριακή Μελέτη Δήμου Αλίμου Στάδιο ΙΙ
Πολλά λεφτά για το τίποτα...
 

Ενδιαφέρον ρεπορτάζ του ΚΟΝΤΡΑ ΤV με συνέντευξη του κ. Νίκου Τσαμπαρλή

 
Δείτε το σχετικό Video:
Το Κτήμα ΤράχωνεςΣυγκεκριμένα σχέδια ανάδειξης και προστασίας του Κτήματος Μαρ. Γερουλάνου στον Άλιμο και του ρέματος Τραχώνων ζητά ο Κωστής Χατζηδάκης.
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 1Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Λ. Ιωνίας στον Άλιμο, ο επικεφαλής της παράταξης "ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" κ. Νίκος Τσαμπαρλής, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού, κατήγγειλε την σημερινή διοίκηση του κ. Ορφανού για πολλά και σοβαρά.

Νέα / Ανακοινώσεις :
 Πέμπτη 17 Απριλίου Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
Νέα / Ανακοινώσεις :
Πέμπτη 17 Απριλίου Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

 

Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

ΝΤΡΟΠΗ

ΝΤΡΟΠΗ

Ένα παγκάκι ταπεινώνει τον Άλιμο
 Η καταστροφή στον πεζόδρομο της παραλίας του Αλίμου δεν έχει τελειωμό. Κάθε μήνας που περνά η καταστροφή επεκτείνεται! Δυστυχώς είναι εδώ και χρόνια προφανής η αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να αντιμετώπιση το πρόβλημα.

 

 

 


 Ένα παγκάκι ταπεινώνει τον Άλιμο!

 Ένα παγκάκι ταπεινώνει τον Άλιμο!


 Η εικόνα της παραλίας το 2004

Η εικόνα της παραλίας το 2004


Τα πρώτα χρόνια, όταν η διάβρωση ήταν σε αρχικό στάδιο, η λύση θα έπρεπε να είχε δοθεί άμεσα και αποτελεσματικά. Τώρα απαιτείται έργο εκατοντάδων χιλιάδων που θα κληθούν οι φορολογούμενοι πολίτες να πληρώσουν.

Ο ορισμός του σάπιου, ο ορισμός της αδιαφορίας

Ο ορισμός του σάπιου, ο ορισμός της αδιαφορίας

Από τον Δήμο δεν μπορούμε να ελπίζουμε τίποτα. Πρέπει η Περιφέρεια και το Υπουργείο να ευαισθητοποιηθούν και να σώσουν τον πεζόδρομο πριν η διάβρωση φτάσει στην Ποσειδώνος. Μέχρι τότε ίσως ο Δήμαρχος να έχει εντοπίσει τους κυρίους της παραλίας, να έχει προσδιορίσει την διαδικασία και να έχει κάνει μερικές ακόμα μηνύσεις αντιπερισπασμού. 

Έως τότε,

Καλό ταξίδι υπτάμενο παγκάκι..

Καλό ταξίδι….. παγκάκι!!!

 

 

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων