Ελληνικό Α.Ε.Ιδρύθηκε ο φορέας για το ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου. Συμμετέχει και ο Δήμαρχος Αλίμου.
Η Ελληνικό ΑΕ θα έχει την ιδιοκτησία, διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση του ακινήτου, των κτιρίων και εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου και γειτονικών ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο.
Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος - Η Ζωοδόχος ΠηγήΜε Ψήφισμα του ο  "Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος" επισημαίνει την αδιαφορία του Δημάρχου και ανοίγει την συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής.
Κυκλοφοριακή Μελέτη
Κυκλοφοριακή Μελέτη Δήμου Αλίμου Στάδιο ΙΙ
Πολλά λεφτά για το τίποτα...
 

Ενδιαφέρον ρεπορτάζ του ΚΟΝΤΡΑ ΤV με συνέντευξη του κ. Νίκου Τσαμπαρλή

 
Δείτε το σχετικό Video:
Το Κτήμα ΤράχωνεςΣυγκεκριμένα σχέδια ανάδειξης και προστασίας του Κτήματος Μαρ. Γερουλάνου στον Άλιμο και του ρέματος Τραχώνων ζητά ο Κωστής Χατζηδάκης.
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 1Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Λ. Ιωνίας στον Άλιμο, ο επικεφαλής της παράταξης "ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" κ. Νίκος Τσαμπαρλής, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού, κατήγγειλε την σημερινή διοίκηση του κ. Ορφανού για πολλά και σοβαρά.

Νέα / Ανακοινώσεις :
 Πέμπτη 17 Απριλίου Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
Νέα / Ανακοινώσεις :
Πέμπτη 17 Απριλίου Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

 

Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Το χρίσμα της ΔΗΜΑΡ στον Α. Κονδύλη

Το χρίσμα της ΔΗΜΑΡ στον Α. Κονδύλη

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων που επισήμως λαμβάνουν το χρίσμα της ΔΗΜΑΡ. ‘Oπως αναφέρει το άρθρο στην ιστοσελίδα www.parapolitika.gr ανάμεσα στα χρίσματα της ΔΗΜΑΡ που έχουν οριστικοποιηθεί είναι και αυτό στον Άλιμο στο πρόσωπο του κ. Ανδρέα Κονδύλη. Το πλήρες άρθρο αναφέρει:

 

 

 


 

«Χωρίς αναγνωρίσιμα στελέχη ενδέχεται να κατέβει η Δημοκρατική Αριστερά στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών έπειτα από το διπλό «Οχι» από τους Γιάννη Πανούση και Δημήτρη Αναγνωστάκη να κατέβουν στις περιφέρειες Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας αντίστοιχα.

Επιπλέον, στον «αέρα» είναι και η υποψηφιότητα του Βασίλη Οικονόμου για την Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο ΠΑΣΟΚογενής βουλευτής έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ενημερώνοντάς τον πως δεν πρόκειται να ανακοινώσει υποψηφιότητα, εάν δεν ολοκληρωθεί ένα κύκλος συνομιλιών στον οποίο έχει επιδοθεί, προκειμένου να στοιχειοθετήσει «συμμαχικό ψηφοδέλτιο».

Το χρίσμα στον Μπουτάρη για τη Θεσσαλονίκη

Την ίδια ώρα, και επισήμως θα λάβει το χρίσμα της ΔΗΜΑΡ ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με τον οποίο και θα συναντηθεί αύριο στη συμπρωτεύουσα ο κ. Κουβέλης, ενώ στήριξη θα δώσουν στον ανεξάρτητο συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη για την Κεντρική Μακεδονία.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι

Και οι υποψηφιότητες των δημάρχων έχουν οριστικοποιηθεί: του Κ. Βλάχου για το Μαρούσι , του Τ. Καφατσάκη στου Ζωγράφου , του Χ. Βοσκόπουλου στην Καισαριανή , του Γ. Αράπογλου στη Νέα Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα, του Γ. Κονδύλη στον Άλιμο, του Γ. Τσουκαλά νυν δημάρχου στην Ελευσίνα, του Γ. Ιωακειμίδη ,νυν δημάρχου, στην Νίκαια και Α. Γ. Ρέντη, του Γ. Βάμβουκα στα Χανιά και του Γ. Χάλαρη στην Θήρα.

 

Πηγή: www.parapolitika.gr

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων