Ελληνικό Α.Ε.Ιδρύθηκε ο φορέας για το ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου. Συμμετέχει και ο Δήμαρχος Αλίμου.
Η Ελληνικό ΑΕ θα έχει την ιδιοκτησία, διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση του ακινήτου, των κτιρίων και εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου και γειτονικών ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο.
Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος - Η Ζωοδόχος ΠηγήΜε Ψήφισμα του ο  "Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος" επισημαίνει την αδιαφορία του Δημάρχου και ανοίγει την συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής.
Κυκλοφοριακή Μελέτη
Κυκλοφοριακή Μελέτη Δήμου Αλίμου Στάδιο ΙΙ
Πολλά λεφτά για το τίποτα...
 

Ενδιαφέρον ρεπορτάζ του ΚΟΝΤΡΑ ΤV με συνέντευξη του κ. Νίκου Τσαμπαρλή

 
Δείτε το σχετικό Video:
Το Κτήμα ΤράχωνεςΣυγκεκριμένα σχέδια ανάδειξης και προστασίας του Κτήματος Μαρ. Γερουλάνου στον Άλιμο και του ρέματος Τραχώνων ζητά ο Κωστής Χατζηδάκης.
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 1Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Λ. Ιωνίας στον Άλιμο, ο επικεφαλής της παράταξης "ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" κ. Νίκος Τσαμπαρλής, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού, κατήγγειλε την σημερινή διοίκηση του κ. Ορφανού για πολλά και σοβαρά.

Νέα / Ανακοινώσεις :
 Πέμπτη 17 Απριλίου Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
Νέα / Ανακοινώσεις :
Πέμπτη 17 Απριλίου Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

 

Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Ένας ξεχωριστός αγώνας ποδοσφαίρου στον Άλιμο με πρωτοβουλία του Νίκου Τσαμπαρλή

Ένας ξεχωριστός αγώνας ποδοσφαίρου στον Άλιμο με πρωτοβουλία του Νίκου Τσαμπαρλή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ δημοσιογράφων, καλλιτεχνών και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών για την αγορά οργάνων παιδικής χαράς για παιδιά με ειδικές  ανάγκες.

 

 

 

 


Μία πρωτοβουλία του Υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου κ. Νίκου Τσαμπαρλή. 

 

 

Η ανθρωπιά περίσσευε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Απριλίου στο γήπεδο των Τραχώνων στον Άλιμο. Οι πολίτες του Αλίμου, περί τους 800,  ανταποκρίθηκαν παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες στο κάλεσμα των διοργανωτών του φιλανθρωπικού αγώνα: του γνωστού ηθοποιού ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ, του επίσης γνωστού ηθοποιού και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»  ΚΩΣΤΑ  ΣΟΜΜΕΡ και της παλιάς δόξας του ποδοσφαίρου του ΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ. Και όλα αυτά μετά από πρόσκληση του Υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» κ. Νίκου Τσαμπαρλή.

Ο σκοπός ιερός καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά οργάνων παιδικής χαράς για παιδιά με ειδικές  ανάγκες.

Μερικά από τα ονόματα που παρέλασαν από το χορτάρι του γηπέδου: ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΒΑΖΕΧΑ, ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΚΙΑΜΟΣ,  ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΛΙΜΑ, ΜΑΝΙΚΑΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΡΟΤΣΑ, ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ,  ΧΟΛΙΔΗΣ κ.α .

Παρευρέθησαν επίσης παιδιά από το Ειδικό σχολείο "Πόρτα Ανοικτή" (Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών) και τον Επιστημονικό Αθλητικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων  "Victor Artant" – NΙΚΗ.

Τιμήθηκαν με κύπελλα οι διοργανωτές  ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ και ο ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ενώ δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες & ποδοσφαιριστές. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος με το αγγλικό σκορ 3-3!

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου κ. Νίκος Τσαμπαρλής αφού ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν και τον κόσμο για την προσέλευσή του δήλωσε: «η αγάπη, η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι το μοναδικό «κεφάλαιο» που δεν επηρεάζεται από την οικονομική κρίση. Για πολλούς συνανθρώπους μας τα αυτονόητα δεν είναι δεδομένα. Αν κάτι μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη»

 

 

 

Πηγή: alimosoloimazi.gr

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων