Ελληνικό Α.Ε.Ιδρύθηκε ο φορέας για το ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου. Συμμετέχει και ο Δήμαρχος Αλίμου.
Η Ελληνικό ΑΕ θα έχει την ιδιοκτησία, διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση του ακινήτου, των κτιρίων και εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου και γειτονικών ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο.
Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος - Η Ζωοδόχος ΠηγήΜε Ψήφισμα του ο  "Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος" επισημαίνει την αδιαφορία του Δημάρχου και ανοίγει την συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής.
Κυκλοφοριακή Μελέτη
Κυκλοφοριακή Μελέτη Δήμου Αλίμου Στάδιο ΙΙ
Πολλά λεφτά για το τίποτα...
 

Ενδιαφέρον ρεπορτάζ του ΚΟΝΤΡΑ ΤV με συνέντευξη του κ. Νίκου Τσαμπαρλή

 
Δείτε το σχετικό Video:
Το Κτήμα ΤράχωνεςΣυγκεκριμένα σχέδια ανάδειξης και προστασίας του Κτήματος Μαρ. Γερουλάνου στον Άλιμο και του ρέματος Τραχώνων ζητά ο Κωστής Χατζηδάκης.
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 1Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Λ. Ιωνίας στον Άλιμο, ο επικεφαλής της παράταξης "ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" κ. Νίκος Τσαμπαρλής, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού, κατήγγειλε την σημερινή διοίκηση του κ. Ορφανού για πολλά και σοβαρά.

Νέα / Ανακοινώσεις :
 Πέμπτη 17 Απριλίου Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
Νέα / Ανακοινώσεις :
Πέμπτη 17 Απριλίου Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

 

Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Καρανικόλας εναντίον Κονδύλη

Καρανικόλας εναντίον Κονδύλη
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καρανικόλας, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Kalpes14.gr επιτέθηκε με δριμύτητα στον υποψήφιο Δήμαρχο και πρώην συναγωνιστή του Ανδρέα Κονδύλη και καυτηρίασε τις πολιτικές του επιλογές με τρόπο που υπογραμμίζει το χάσμα που χωρίζει τους δύο άντρες.
 

 

 


Είναι πλέον προφανές ότι η παράταξη του νυν δημάρχου, Θάνου Ορφανού και του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη απομακρύνονται η μία από την άλλη με ταχύτητα φωτός κάτι που ευνοεί τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Τσαμπαρλή, ο οποίος κρατώντας ίσες αποστάσεις δείχνει να εδραιώνει θέση στο δεύτερο γύρο των εκλογών.
Παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης

Χωρίς περιστροφές σας ρωτώ αν ο Θάνος Ορφανός θα επανεκλεγεί;

Οι Αλιμιώτες έχουν Δήμαρχο και έχουν αποφασίσει ότι ο Θάνος Ορφανός θα είναι και πάλι ο Δήμαρχος της πόλης μας.

Μα πως είστε τόσο σίγουρος; Εδώ άλλες παρατάξεις μιλούν για αλλαγή σκηνικού από την πρώτη Κυριακή.

Στις 31 Μαρτίου, στην παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξής μας στο «Κάρολος Κουν», έγινε μια συγκέντρωση που όμοιά της δεν έχει γίνει από το ΄74 και μετά. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες δημιούργησαν το δικό τους πλειοψηφικό ρεύμα.

Μια παράταξη μιλάει για εκλογή της την πρώτη Κυριακή για να δημιουργήσει εντυπώσεις και τελικά αυτό την εκθέτει.

Ναι. Του κ. Κονδύλη.

Ουδέποτε ο Άλιμος έχει βγάλει Δήμαρχο την πρώτη Κυριακή. Αλλά αυτό κάποτε μπορεί να αλλάξει. Δεν είναι το ζητούμενο. Ο εν λόγω είναι ένα παιδαρέλι της πολιτικής, που του έχουν φουσκώσει τα μυαλά και νομίζει πως ο θεσμός του Δημάρχου είναι «παίξε γέλασε». Κάθε τετραετία φεύγει από μια παράταξη και προσχωρεί σε άλλη. Τώρα προσπαθεί να σχηματίσει τη δική του. Να είναι επικεφαλής. Να δει κάτω από το όνομά του τις λέξεις «υποψήφιος Δήμαρχος». Με αυτό όμως θα μείνει.

Μήπως η απάντησή σας βγάζει μια κάποια εμπάθεια;

Εμπάθεια; Για ποιο λόγο; Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, αν και αυτός έχει. Έγινε ευρύτερα γνωστός στον Άλιμο μέσα από την παράταξη του Θάνου Ορφανού, όταν από το 2007 ο νυν Δήμαρχος του έδωσε υπεραυξημένες εξουσίες και τον διατήρησε στη θέση του αντιδημάρχου επί εφτά χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, ο αυτοαποκαλούμενος αυριανός δήμαρχος, δεν είχε καμιά αντίρρηση για τίποτα. Δεν είπε ποτέ όχι. Ψήφιζε τα πάντα και μάλιστα σε κάθε ευκαιρία εξυμνούσε το έργο του Δημάρχου και της παράταξης.

Αναλώθηκε σε προσωπικά ρουσφετάκια. Δημιουργούσε ελπίδες και προσδοκίες στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας φτιάχνοντας μαγαζάκι για προσωπικό όφελος. Αυτό δεν είναι πολιτική. Είναι αγυρτεία.

Ο κ. Κονδύλης στο διαδικτυακό του τόπο αναφέρεται σε κάποια σύγκρουση για τα οικονομικά και τα οργανωτικά του Δημου…

Το διαδίκτυο είναι κατάκτηση για τη δημοκρατία και το δικαίωμα έκφρασης είναι αναμφισβήτητο. Δεν είναι όμως τόπος σπέκουλας από ανώνυμους και φοβικούς ανθρώπους που δεν έχουν τα κότσια να αντιπαρατεθούνε ενώπιος ενωπίω.

Στην ερώτησή σας τώρα. Όπως σας προανέφερα, ο κ. Κονδύλης σε κάθε ευκαιρία, μέχρι να υπερισχύσει η άκρατη φιλοδοξία του, εξυμνούσε το έργο της παράταξης και του Δημάρχου. Υπάρχουν πρακτικά για όλα όσα σας λέω. Σας προτρέπω να κάνετε έρευνα και θα διαπιστώσετε κι εσείς πως επιδιώκει να δημιουργεί εντυπώσεις με ψέματα. Θεωρεί πως έτσι θα εκλεγεί. Αλλά οι δημότες του Αλίμου γνωρίζουν την πραγματικότητα και αποφασίζουν βάσει των πράξεων και όχι με βάση τα παχιά τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα.

Τι προσωπικά έχει μαζί σας;

Εκείνος ξέρει και μπορεί να σας απαντήσει. Ενώ γνωρίζει, όπως όλοι, ότι οι εισπράξεις του κολυμβητηρίου πάνε κάθε μέρα στην τράπεζα ρώτησε στο Συμβούλιο «που πάνε τα λεφτά κύριε Καρανικόλα». Φώναζε. Έκανε σαν υστερικός. Έβγαλε τον πραγματικό εαυτό με λίγα λόγια… Και μόλις του παρουσιάσαμε τα καταθετήρια κατάπιε τη γλώσσα του. Έχασε τη λαλιά του.

Γιατί και πάλι με Θάνο Ορφανό;

Είναι απλό. Παρέλαβε χρέος 40.000.000 ευρώ και σήμερα είναι μόλις 14.000.000, με την πολιτεία να μας έχει στερήσει το 70% των τακτικών εσόδων μας. Γιατί ο Ορφανός είναι πεντακάθαρος. Δεν κορόιδεψε. Δεν έταξε. Δεν έπαιξε με τον πόνο των Αλιμιωτών. Στέκεται δίπλα τους στην κρίση.

Συγκροτούμε μια ισχυρή και έμπειρη ομάδα, η οποία μπορεί να οδηγήσει το Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης, τώρα που καταφέραμε να μην μπει ο Δήμος σε επιτήρηση. Έχουμε γνώση και εμπειρία.

Μιλάτε με πολλή σιγουριά.

Η επανεκλογή μας θα κριθεί από τους συμπολίτες μας. Μιλάω όμως με απόλυτη σιγουριά για όσα κάναμε, για το έργο μας. Μιλάω για τη γνώση του Δημάρχου και της παράταξής μας. Ξέρουμε τι και πως θα χτίσουμε πάνω στους πυλώνες που φτιάξαμε τόσα χρόνια. Το χαμόγελο, η συμπαράσταση, η αγάπη του κόσμου μας δίνουν δύναμη.

Οι άλλες παρατάξεις;

Η αξιωματική αντιπολίτευση, υπό τον κ. Τσαμπαρλή δίνει το δικό της αγώνα χωρίς πολιτικές χυδαιότητες. Δύο ακόμα παρατάξεις, που πολιτικά εκφράζουν το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, αντιμετωπίζουν με ευπρέπεια την πολιτική αντιπαράθεση με θέσεις και απόψεις για τα προβλήματα του τόπου μας, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι με αυτές.

Η Χρυσή Αυγή;

Σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν έχει συμμετάσχει άλλη φορά. Άρα είναι κάτι άγνωστο.

 

Πηγή: kalpes14.gr

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων