Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Ο Βαγγέλης Περόπουλος και ο Νίκος Τσαμπαρλής με τα κορίτσια του βόλειΤην Κυριακή 17 Φεβρουαρίου τιμήθηκαν αθλητές και Σωματεία που διακρίθηκαν την περίοδο 2011 – 2012 σε εκδήλωση για την κοπή πίτας του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, στη αίθουσα «Κάρολος Κουν» του Δήμου Αλίμου.
 
 
 

 


ο Βαγγέλης Περόπουλος και ο Νίκος Τσαμπαρλής με τα κορίτσια του βόλει
  
Η χορωδία του Θουκυδίδειου Οργανισμού, υπό τον μαέστρο Γιώργο Μπακόπουλο, άνοιξε ευχάριστα την εκδήλωση, ενώ ακολούθησε η απονομή μεταλλίων.
Τιμήθηκαν:
  • Η Ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Τραχώνων για την άνοδό της στην Α1 εθνική κατηγορία.
Η ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Τραχώνων, φέτος αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία ενώ πέρυσι τερμάτισε αήττητη στο πρωτάθλημα της Α2. Το κύπελλο στην ομάδα το απένειμε ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Τσαμπαρλής, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος της ομάδας. Έγινε αναφορά στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Σκαρή και τον προπονητή Βαγγέλη Περόπουλο για την πολύτιμη προσφορά τους.
  • Η ομάδα μπάσκετ ανδρών και εφήβων της Ένωσης Τραχώνων Δία Αλίμου για την άνοδό τους στην αντίστοιχη Α΄ κατηγορία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.,
  • Ο σύλλογος ΓΑΙΑ για τις πολλές επιτυχίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών
  • Ο Ν.Ο. Καλαμακίου για τις επιτυχίες των αθλητών του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας καθώς και σε αθλητές της κολύμβησης. 
  • Επίσης, τιμήθηκε η αθλήτρια του πόλο Αλεξάνδρα Ασημάκη για τις μεγάλες παγκόσμιες διακρίσεις της και ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλόος, πολυνίκης του Ράλι Αιγαίου, Δημήτρης Δεληγιάννης.
 

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων