Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Το 1ο Γυμνάσιο Αλίμου γιόρτασε τα 50 χρόνια ιστορίας τουΤο 1ο Γυμνάσιο Αλίμου, με πρωτεργάτη την Διευθύντρια κ. Μαρία Ευαγγελοδήμου και τις εκπαιδευτικούς Καλλιόπη Δουρέκα και Ευτυχία Σδρόλια, γιόρτασε τα 50 χρόνια του σχολείου και μας χάρισε το βιβλίο με τίτλο “η πόλη και το σχολείο της, 1ο Γυμνάσιο Αλίμου».

 

 

 


Με πολύ μεράκι και αγάπη αναζητήθηκε η ιστορία του σχολείου, μέσα από παλαιά έγγραφα, μαρτυρίες παλαιών μαθητών και καθηγητών. Μετά από μία αναφορά στην ιστορία του Αλίμου από την αρχαιότητα έως και σήμερα, γίνεται αναφορά στην ιστορία της εκπαίδευσης και ειδικότερα στο 1ο γυμνάσιο με στατιστικά στοιχεία, πίνακες, σχόλια και φωτογραφικό υλικό.

Το μουσικό σχολείο και το 1ο Λύκειο Αλίμου συντρόφευσαν  την εκδήλωση με την μουσική τους ενώ ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από τα παιδιά του 1ου γυμνασίου Αλίμου και του 4ου Λυκείου.

Παρόντες ο Δήμαρχος Αλίμου, Θάνος Ορφανός, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, Νίκος Τσαμπαρλής, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κλεώπα Μπίσπμα, Κλαία Μανωλαράκη, Άρης Τάγκαλος, Σοφία Κωσταμπάρη, Δημήτρης Καρανικόλας, Ελένη Μπελιά και ο πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Μπελιάς.

 

Το 1ο Γυμνάσιο Αλίμου γιόρτασε τα 50 χρόνια ιστορίας του
 

 

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων