Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

1η εκδήλωση του ομίλου "Νότιον Σήμα" στο θέατρο Κάρολος ΚουνΤο "Νότιον Σήμα", πρωτοβουλία πολιτών των νότιων Δήμων της Αθήνας για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος της περιοχής, ολοκλήρωσε την πρώτη δημόσια παρουσίαση του στην αίθουσα « Κάρολος Κουν » του Δήμου Αλίμου όπου μας ανέπτυξε τους στόχους του που δεν είναι άλλοι από την προστασία, διατήρηση και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και της ιστορικής κληρονομιάς μας.
 

 


Χαιρετισμό απεύθυναν τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, Ξένος - Γαβριέλης Βασίλης (τέως Δήμαρχος Αλίμου), Δρίκος Θωμάς, Παπαϊωάννου Αθηνά, Φατούρου Μαριλένα.

Εξαιρετικός και ο χαιρετισμός του Σταύρου Μπένου, πρώην υπουργού και προέδρου του σωματείου «Διάζωμα».

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, ο Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Αλίμου Νίκος Τσαμπαρλής, ο τέως Δήμαρχος Αλίμου Αργύρης Αργυρίου καθώς και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αλίμου.

Την εκδήλωση έκλεισε η αρχαιολόγος κ. Κωνσταντίνα Καζά - Παπαγεωργίου (μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής) με την παρουσίαση των αρχαίων που έχουν έρθει στο φως και των νεότερων μνημείων της περιοχής από το Παλαιό Φάληρο έως και τη Γλυφάδα.

 

1η εκδήλωση του ομίλου "Νότιον Σήμα" στο θέατρο Κάρολος Κουν


Διακήρυξη πολιτών της Νότιας Αθήνας


 

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων