Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Ποιές γυναίκες δικαιούνται επιδοτήσεις ως 30.000 ευρώ για νέες επιχειρήσειςΑπό την 1η Μαρτίου θα μπορούν να αποστέλλονται  προτάσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της  Επιχειρηματικότητας, σύμφωνα με την προκήρυξη του προγράμματος που δημοσιεύτηκε, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία.
 
 
 
 

Το πρόγραμμα, ύψους 40 εκατ., απευθύνεται σε  γυναίκες 18 ως 35 ετών αλλά και 36 ως 64 ετών, άνεργες ή απειλούμενες από  ανεργία και αφορά σε επενδυτικά σχέδια που θα υλοποιηθούν σε 8 περιφέρειες: Kρήτη, Ιόνια Νησιά, Β. Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ηπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησος.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων για  ένταξη στο πρόγραμμα είναι η 29η Μαρτίου 2013 για την ηλεκτρονική υποβολή των  προτάσεων, οι οποίες πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρωθούν με έντυπη υποβολή ως τις 5 Απριλίου 2013.
Η ενίσχυση αφορά στη χορήγηση ποσού από 10.000 ως 20.000 ευρώ ανά πρόταση για την κάλυψη του 100% ισόποσων επιλέξιμων λειτουργικών  δαπανών για μέγιστο διάστημα 18 μηνών, καθώς και σε επιπλέον επιχορήγηση ποσού  μέχρι 12.000 ευρώ (συνολικά δηλαδή 32.000 ευρώ) του ετήσιου μισθολογικού κόστους από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με πρόσληψη ανέργου.
Ως ημερομηνία  έναρξης επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 1η Σεπτεμβρίου 2012.
Πληροφορίες  στο http://www.antagonistiko-tita.gr/, http://www.espa.gr/, http://www.elanet.gr/

 Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων