Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Τουρισμός - θέσεις εργασίαςΣτις αρχές Ιουνίου θα τεθεί σε εφαρμογή νέο πρόγραμμα απασχόλησης μέσω πεντάμηνης επιδοτούμενης πρακτικής 10.000 ανέργων ηλικίας έως 29 ετών στον τομέα του τουρισμού, (αεροπορικές εταιρείας ξενοδοχεία και τουριστικά πρακτορεία).

Οι επιχειρήσεις που θα αξιοποιήσουν το πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν στη συνέχεια σε προσλήψεις με τις οποίες οι απασχολούμενοι θα μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους για ακόμη ένα χρόνο.

Συνδετικό κρίκο για το πρόγραμμα θα αποτελέσουν ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων προκείμενου να φέρουν σε επαφή τους ανέργους, με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ενοικιαζόμενα καταλύματα, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, πλοιοκτήτες ελληνικών σκαφών, εταιρείες οργάνωσης συνεδρίων κ.ά.

Κριτήρια για την επιλογή των υποψηφίων θα αποτελέσουν - εκτός από τη διάρκεια της ανεργίας - η γνώση ξένης γλώσσας και η ύπαρξη πτυχίου ή πιστοποιημένης ειδικότητας του κλάδου. Στο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί το σύστημα voucher, κουπόνια, δηλαδή, στα οποία ενσωματώνεται η δαπάνη της κατάρτισης και η αμοιβή των ασκουμένων.

 Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων