Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Ήττα για τους Τραχώνες στο ποδόσφαιρο 0 - 1 με την ΚηφισιάΝικηφόρα πέρασε από την Αργυρούπολη η Κηφισιά, η οποία επικράτησε 1-0 των Τραχώνων, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 8ου ομίλου το Σάββατο. Δυστυχώς άλλη μία φορά η ομάδα των Τραχώνων ήταν τυπικά μόνο γηπεδούχος αφού οι κερκίδες...
 

 

 


...του γηπέδου των Τραχώνων παραμένουν υπό ανακατασκευή. Η δημοτική αρχή έχει τεράστια ευθύνη για αυτή την καθυστέρηση  και η αγανάκτηση των ανθρώπων της ομάδας είναι μεγάλη. Να σημειωθεί ότι η συμβατική υποχρέωση του εργολάβου ήταν να παραδώσει τις κερκίδες σε 40 ημέρες και έχουν περάσει 100 χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς.
Η ομάδα του Θωμά Γράφα ήταν καλύτερη και κατάφερε στο 51’ να προηγηθεί. Ο πρώτος σκόρερ της Κηφισιάς, Δημήτρης Βέρμπης, πήρε αυτή τη φορά ρόλο δημιουργού και ο Τριανταφυλλίδης με πλασέ σημείωσε το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
 

Ήττα για τους Τραχώνες στο ποδόσφαιρο 0 - 1 με την Κηφισιά

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Βαγγελάκος, Κάρδαρης, Ελευθεριάδης (61’ Τουγουντζόγλου), Τριανταφύλλου (86’ Μπανιάς), Παπαδημητρίου (61’ Νικολάου), Γούλας, Καλλιπολίτης, Δρακοντίδης, Μαστραντώνης, Μπεθάνης, Σαπαλίδης
ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Εσλερ, Τεγούσης, Ντούμος, Κορακάκης, Τριανταφυλλίδης (71’ Χίσος), Βέρμπης (90+2’ Παπαδόπουλος), Γκουτσούλας, Κάρος (86’ Χέλης)
 

 Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων