Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Παραλιακός πεζόδρομος και Τοιχείο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!Παραλιακός πεζόδρομος και Τοιχείο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!Ο χρόνος περνά και ουδεμία κίνηση για την αποκατάσταση του παραλιακού πεζόδρομου και του τοιχείου έμπροσθεν της παιδικής χαράς.
 

 

 

 

 


Ένα τοιχείο κατασκευασμένο από τον Δήμο Αλίμου στο παρελθόν, ένας πεζόδρομος κατασκευασμένος και συντηρημένος από τα συνεργεία του Δήμου, αναζητούν σήμερα «γονείς» προκειμένου να  ανακατασκευαστούν.
Όσο και αν οι Διοικούντες και ειδικότερα ο Δήμαρχος προσπαθούν να πείσουν τους δημότες και τους εκατοντάδες περιπατητές της παραλίας ότι πρόκειται για έκταση της ΕΤΑΔ Α.Ε. (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε., πρώην ΕΟΤ), κανέναν δεν πείθουν γιατί σε κάθε περίπτωση αυτό που έχει σημασία είναι ότι πρόκειται για έκταση εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου μας!!!
Στην προσπάθεια τους να απαλλάξουν τον εαυτό τους από τις προφανείς ευθύνες υπέβαλλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την καθυστέρηση επισκευής του τοιχείου, παραβλέποντας πρώτα από όλα τις δικές τους ευθύνες!
Μετρώντας 3 έτη από την αρχική φθορά του τοιχείου (Χειμώνας 2010) μέχρι την σημερινή του κατάρρευση, ένα είναι σίγουρο: Πρωτοφανής ντροπή για το Δήμο μας με τεράστια κοινωνική ευθύνη για την σημερινή Δημοτική Αρχή!

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων