Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Μακρινή ανάμνηση μοιάζει πλέον η ειδυλλιακή φωτογραφία του 2004 όταν η παραλία ήταν πραγματικά ένα στολίδι για τον Δήμο Αλίμου όπου οι οικογένειες απολάμβαναν την βόλτα τους και τις ομορφιές του Σαρωνικού τοπίου ...

 

 

 

 

 


 

Παραλία Δήμου Αλίμου 2004 - 2013

 


... Σήμερα, μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, η θάλασσα, η εξοργιστική αδιαφορία και η μνημειώδης ανικανότητα έχουν μετατρέψει την παραλία σε κρανίου τόπο.

Η καταστροφή ξεκίνησε πριν τέσσερα περίπου χρόνια όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια της φυσιολογικής και αναμενόμενης διάβρωσης. Απλή, φτηνή και γρήγορη ήταν τότε η απαραίτητη εργασία αποκατάστασης. Αντί για αυτό η Δημοτική Αρχή έκλεισε τα μάτια και τα αφτιά. Μάταια δημότες και αντιπολίτευση φώναζαν να γίνει κάτι. Η μόνη παρέμβαση ήταν ο αποκλεισμός της επικίνδυνης ζώνης και η πρόσφατη προκλητική πινακίδα του Δήμου που λέει ‘δεν φταίμε εμείς’. Λάθος! Η πινακίδα έπρεπε να λέει ‘φταίμε ΜΟΝΟ εμείς’.

Η παραλία είναι κομμάτι της πόλης, φτιάχτηκε από την πόλη, συντηρείται από την πόλη, η πόλη την απολαμβάνει και τώρα δυστυχώς είναι ντροπή για την πόλη!

Πίσω

 

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων