Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Αλλεπάλληλες παραιτήσεις στο ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΜε μία ολιγόλογη επιστολή της η Δημοτική Σύμβουλος κ Ελένη Μπελιά υπέβαλε την παραίτηση της επικαλούμενη σχετική απόφαση της Δημοτικής κίνησης με σκοπό την εναλλαγή των αιρετών στα θεσμικά όργανα. Όμως μετά από δύο μέρες υπέβαλε παραίτηση και η πρώτη αναπληρωματική του συνδυασμού, κ. Βικτωρία  Αναγνώστη οπότε αναμένεται η ορκωμοσία του δεύτερου αναπληρωματικού κ. Ιωάννη Παραλά.

 


 

 


Η κ. Ελένη Μπελιά μέσα στους 28 μήνες της θητείας της είχε μία άριστη παρουσία με πλήθος παρεμβάσεων και προτάσεων. Ξεχώρισε για την ηρεμία του πολιτικού της λόγου και κέρδισε την εκτίμηση όλων των συναδέλφων της Δημοτικών Συμβούλων. Ελπίζουμε το Δημοτικό Συμβούλιο να την έχει σύντομα ξανά στις τάξεις του.
 
Η παραίτηση της Δημοτικής Συμβούλου Ελένης Μπελιά

Την παραίτηση της από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου υπέβαλε η Δημοτική Σύμβουλος της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ» Ελένη Μπελιά, την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013.
Το κείμενο της παραίτησης της με αριθμό πρωτοκόλλου 6737 έχει ως εξής:
«Παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτησή μου από τη θέση της δημοτικής συμβούλου Αλίμου, βάσει της παραγράφου 3 του άρθρου 54 του ν. 3852/2010.
Η παραίτηση γίνεται στο πλαίσιο σχετικής απόφασης της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ» για την εναλλαγή των αιρετών στα θεσμικά όργανα.
Παρακαλώ να προβείτε στην κατά το δυνατόν ταχύτερη αντικατάστασή μου, λόγω και της απουσίας του επικεφαλής μας, Δ. Κλαυδιανού, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του και έχει μετατεθεί στην Κύπρο, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα εκπροσώπησης της Δημοτικής Κίνησης στο Δημοτικό Συμβούλιο».

 


 Αλλεπάλληλες παραιτήσεις στο ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ


 Η παραίτηση της επιλαχούσας Δημοτικής Συμβούλου Βικτωρίας Αναγνώστη

Σε συνέχεια της παραίτησης της Δημοτικής Συμβούλου της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ» Ελένης Μπελιά, την παραίτηση της δήλωσε και η πρώτη επιλαχούσα Βικτωρία Αναγνώστη, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013.
Το κείμενο της παραίτησης της με αριθμό πρωτοκόλλου 6845 έχει ως εξής: «Παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτηση μου, βάσει των διατάξεων του άρθρου 54 παρ3 Ν.3852/10 από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου της παράταξης «ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ» για την οποία κλήθηκα με βάση την απόφαση 557 του Δημάρχου Αλίμου».

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων