Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Ως γνωστόν το γήπεδο είναι ουσιαστικά σφραγισμένο από τον Φεβρουάριο του 2012, χωρίς να μπορεί ο Δήμος να ολοκληρώσει τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να λειτουργήσει και πάλι και να φιλοξενήσει την ομάδα των Τραχώνων στην πορεία της στην Γ’ Εθνική.Την Πέμπτη 6 Ιουνίου μία ακόμη πρωτοβουλία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου των Τραχώνων σημείωσε απόλυτη επιτυχία. Αυτή τη φορά Συμβούλιο, μικροί αθλητές και φίλοι της ομάδας ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να ολοκληρωθεί  ο καθαρισμός του γηπέδου ...

 

 

 


... Ως γνωστόν το γήπεδο είναι ουσιαστικά σφραγισμένο από τον Φεβρουάριο του 2012, χωρίς να μπορεί ο Δήμος να ολοκληρώσει τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να λειτουργήσει και πάλι και να φιλοξενήσει την ομάδα των Τραχώνων στην πορεία της στην Γ’ Εθνική.

Ελπίζουμε η αγωνία και οι προσπάθειες όλων όσων αγαπούν τους Τράχωνες να αφυπνίσει την Διοίκηση του Δήμου έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες και το γήπεδο να επαναλειτουργήσει.

Ο Άλιμος δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται τον παραμικρό αθλητικό χώρο!

Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής εκτός από το γήπεδο των Τραχώνων, σφραγισμένο παραμένει και το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Κάτω Καλαμάκι, αλλά δυστυχώς και το κολυμβητήριο.

 


Ως γνωστόν το γήπεδο είναι ουσιαστικά σφραγισμένο από τον Φεβρουάριο του 2012, χωρίς να μπορεί ο Δήμος να ολοκληρώσει τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να λειτουργήσει και πάλι και να φιλοξενήσει την ομάδα των Τραχώνων στην πορεία της στην Γ’ Εθνική.


Όταν ο Δήμος δεν μπορεί οι φορείς αναλαμβάνουν δράση ...

Όταν ο Δήμος δεν μπορεί οι φορείς αναλαμβάνουν δράση ...


Όταν ο Δήμος δεν μπορεί οι φορείς αναλαμβάνουν δράση ...


 

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων