Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Πέμπτη 4 Ιουλίου Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής ΔιαβούλευσηςΚαλούνται τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης να προσέλθουν στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Φαν Βάικ και Λεωφ. Ποσειδώνος) – Αίθουσα Βασίλη Κατσή, σε τακτική συνεδρίαση την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 και ώρα 20.00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν./3852/2010 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

 


1.     Ενημέρωση επί της  προσφυγής του Δήμου Αλίμου ( μαζί με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης) στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της 225/2013 απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων με θέμα την μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου ( π. αεροδρόμιο Ελληνικού & ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά ).                                     
     Τεκμηρίωση εννόμου συμφέροντος του δήμου Αλίμου ( διοικητικά όρια εντός του αεροδρομίου σύμφωνα με την υπ’ αρ. 56/1939 απόφαση του Αναθ. Διοικ. Δικαστηρίου Ορίων, χωροθέτηση ΣΜΑ/ΚΔΑΥ, διαδημοτικό κοιμητήριο, κ.α.)
2.      Ενημέρωση  επι των πεπραγμένων σχετικά με την υλοποίηση του Διαδημοτικού  Σταθμού  Μεταφόρτωσης – Επεξεργασίας- Ανακύκλωσης Απορριμμάτων ( ΣΜΑ/ΚΔΑΥ)
3.      Συζήτηση για ενέργειες του Δήμου στο θέμα της ιδιωτικοποίησης της μαρίνας Αλίμου από το ΤΑΙΠΕΔ

 


  

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων