Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Παραίτηση Δημήτρη ΚαρανικόλαΤην παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου υπέβαλε προ ολίγων ημερών ο Δημήτρης Καρανικόλας. Η παραίτηση βρίσκεται στα χέρια του Δημάρχου χωρίς να έχει προχωρήσει καμία διαδικασία αντικατάστασης προκειμένου να βρεθεί λύση και να δοθεί χρόνος στον κ. Δ. Καρανικόλα να την ανακαλέσει.

 

 


Ανεξάρτητα με την τελική κατάληξη της υπόθεσης, το βέβαιο είναι ότι τα προβλήματα της Διοίκησης Ορφανού δεν τελειώνουν, όπως δεν τελειώνουν και τα προβλήματα του Θουκυδίδειου Οργανισμού.
Τους λίγους μήνες της παρουσίας του κ. Δημ. Καρανικόλα στην θέση του προέδρου οι εντάσεις και τα προβλήματα στο Νομικό Πρόσωπο ήταν καθημερινές.
Το κολυμβητήριο παρέμεινε κλειστό μέχρι πριν από λίγες ημέρες, καθότι δεν διέθετε την άδεια κολυμβητικών δεξαμενών και την άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης. Σήμερα λειτουργεί έχοντας μόνο την πρώτη από τις δύο απαραίτητες άδειες.
Το γήπεδο των Τραχώνων παραμένει σφραγισμένο από τον Φεβρουάριο του 2012, δηλαδή 18 μήνες χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν ολοκληρωθεί οι βελτιώσεις που έθεσε σαν προϋπόθεση η αρμόδια Επιτροπή προκειμένου να δοθεί και εκεί η άδεια λειτουργίας.

Το γήπεδο του Κάτω Καλαμακίου, στην οδό Γερουλάνο, παραμένει κι αυτό σφραγισμένο από τον Φεβρουάριο του 2012, δίχως να υπάρχει η παραμικρή πρωτοβουλία για την επαναλειτουργία του.

Το καλοκαιρινό camp ξεκίνησε με προβλήματα, κυρίως με την μη λειτουργία του κολυμβητηρίου τις πρώτες δύο εβδομάδες, αλλά και με τις τριβές που δημιουργήθηκαν με το θέμα της τροφοδοσίας.
Οι σχέσεις του κ. Δ. Καρανικόλα δοκιμάστηκαν τόσο με το προσωπικό και το σύλλογο των εργαζομένων, όσο και με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.
Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, χωρίς όμως αυτό να δώσει λύση και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

 

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων