Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Επισκευή  … Alimos styleΕπίδειξη προχειρότητας από την Δημοτική Αρχή
Σε πρόσφατη ανάρτησή μας με τίτλο Παιδική Χαρά …. Άλιμος Style  διαμαρτυρηθήκαμε για την απαράδεκτη εικόνα στο σιντριβάνι της παιδικής χαράς στην αγορά Θουκυδίδου. Σχεδόν ένα χρόνο έλειπε η σχάρα στο φρεάτιο συλλογής των νερών. Το θέμα τέθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Τσαμπαρλή.

 

 

 


... Συνεχίζοντας στην ίδια λογική η ίδια διοίκηση που δεν φρόντισε τόσους μήνες να αντικαταστήσει μία σχάρα των 100-150€ αποφάσισε (λίγες μέρες μετά την ανάρτηση στο alimos.com) να επέμβει δυναμικά, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να τελειώσει η κριτική που δεχόταν. Η επιλογή της λύσης όμως ήταν που εξέπληξε τους πάντες μιας και δεν ήταν άλλη από το να μπαζώσουν το φρεάτιο, να καταστρέψουν το σιντριβάνι και να δημιουργήσουν άλλο πρόβλημα σε αυτή την τόσο υποβαθμισμένη παιδική χαρά. Τώρα πλέον έχουμε και το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης εντός της παιδικής χαράς.

Λίγοι γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο σιντριβάνι κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ, διότι είναι σιντριβάνι – ρολόι με τους δώδεκα πίδακες της κεκλιμένης επιφάνειας να δείχνουν την ώρα και τους τρεις πίδακες στο διπλανό τοιχίο να σημειώνουν τα τέταρτα.

Ο Δήμαρχος έπρεπε πρώτος να το γνωρίζει και πρώτος να το διαφυλάξει μιας και η κατασκευή του ήταν επιλογή και απόφαση της Διοίκησης Αλ. Αλούκου, όταν ο ίδιος ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φυσικά από όλους όσους ασχολήθηκαν με την καταστροφή αυτή κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε να επισκευαστεί (προς θεού μην το γκρεμίσετε και αυτό) το σπασμένο παγκάκι δέκα μέτρα πιο πέρα. Κανένας επίσης δεν ενοχλήθηκε από την απαράδεκτη, τριτοκοσμική και άκρως επικίνδυνη για την υγεία των παιδιών εικόνα των τεσσάρων κάδων που χάσκουν ανοικτοί πάνω στο πεζοδρόμιο, δύο μόλις μέτρα από την παιδική χαρά. Είναι τόση η βρώμα που δημιουργούν που έχει ποτίσει και αλλάξει το χρώμα στους κυβόλιθους, ενώ η δυσοσμία είναι ανυπόφορη 24 ώρες το 24ωρο.

 

 Επισκευή  … Alimos style


 

Επισκευή  … Alimos style


Επισκευή  … Alimos style

 


 

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων