Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Εορτασμός Θεοφανείων στον ΆλιμοΜε μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των Θεοφανείων. Η επίσημη λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρα και στη συνέχεια ο Αγιασμός των Υδάτων έγινε στην Μαρίνα Αλίμου.
 

 

 

 


 

Ακολούθησε η κοπή πίτας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου. Στην κοπή παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Θάνος Ορφανός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννης Πέτσας, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Νίκος Τσαμπαρλής, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, κ. Χριστόπουλος στον χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με το ΤΑΙΠΕΔ, εξέλιξη που εξασφαλίζει την παραμονή του Ναυτικού Ομίλου στο χώρο της μαρίνας με παράλληλη αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και υποδομών του ομίλου.

 

 

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τον ο Αγιασμό των Υδάτων στο λιμανάκι των Αλιέων και την κοπή της πίτας τους. Εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη συμμετοχή κολυμβητών τόσο στην μαρίνα Αλίμου, όσο και στο λιμανάκι των ερασιτεχνών αλιέων.

 

 

 

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων