Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Εκδήλωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων ΑλίμουΤην Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 έγινε η εκδήλωση της Ένωσης Συλλόγων γονέων Αλίμου στο Κάρολος Κουν για την κοπή της Βασιλόπιτας και τη βράβευση των αριστούχων που διακρίθηκαν στις εισαγωγικές εξετάσεις του 2013 για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
 

 

 

 


Την τελετή παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Θάνος Ορφανός, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Νίκος Τσαμπαρλής, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και εκπαιδευτικοί, Διευθυντές σχολείων και μέλη των Συλλόγων Γονέων των σχολείων μας.

 

 

Την εκδήλωση άνοιξε η Νεανική Χορωδία του Αθηναϊκού Ωδείου Νέας Σμύρνης.
Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, τιμητική διάκριση δόθηκε σε δύο προσωπικότητες του Αλίμου που διακρίθηκαν για την μεγάλη προσφορά τους στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα.
Ειδική τιμητική διάκριση δόθηκε στον Πατέρα Διονύσιο Κατσούλη, τον Εφημέριο της Ενορίας της Ζωοδόχου Πηγής για τους αγώνες του και την προσφορά του στην παιδεία και στον πολιτισμό (διεκδίκηση ελεύθερης πρόσβασης στο εκκλησάκι Εισοδίων Θεοτόκου στο κτήμα Γερουλάνου).
Από την Εκπαιδευτική Κοινότητα βραβεύτηκε η καθηγήτρια κα Μαρία Σάγου για την μακρόχρονη και πλούσια προσφορά της.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των 80 νέων φοιτητών του Δήμου μας.

 

 

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων