Διαύγεια

Χάρτης Αλίμου

Χάρτης Αλίμου

Newsletter
Facebook Like Button

Το χρίσμα της ΔΗΜΑΡ στον Α. Κονδύλη

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων που επισήμως λαμβάνουν το χρίσμα της ΔΗΜΑΡ. ‘Oπως αναφέρει το άρθρο στην ιστοσελίδα www.parapolitika.gr ανάμεσα στα χρίσματα της ΔΗΜΑΡ που έχουν οριστικοποιηθεί είναι και αυτό στον Άλιμο στο πρόσωπο του κ. Ανδρέα Κονδύλη. Το πλήρες άρθρο αναφέρει:

 

 

 


 

«Χωρίς αναγνωρίσιμα στελέχη ενδέχεται να κατέβει η Δημοκρατική Αριστερά στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών έπειτα από το διπλό «Οχι» από τους Γιάννη Πανούση και Δημήτρη Αναγνωστάκη να κατέβουν στις περιφέρειες Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας αντίστοιχα.

Επιπλέον, στον «αέρα» είναι και η υποψηφιότητα του Βασίλη Οικονόμου για την Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο ΠΑΣΟΚογενής βουλευτής έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ενημερώνοντάς τον πως δεν πρόκειται να ανακοινώσει υποψηφιότητα, εάν δεν ολοκληρωθεί ένα κύκλος συνομιλιών στον οποίο έχει επιδοθεί, προκειμένου να στοιχειοθετήσει «συμμαχικό ψηφοδέλτιο».

Το χρίσμα στον Μπουτάρη για τη Θεσσαλονίκη

Την ίδια ώρα, και επισήμως θα λάβει το χρίσμα της ΔΗΜΑΡ ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με τον οποίο και θα συναντηθεί αύριο στη συμπρωτεύουσα ο κ. Κουβέλης, ενώ στήριξη θα δώσουν στον ανεξάρτητο συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη για την Κεντρική Μακεδονία.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι

Και οι υποψηφιότητες των δημάρχων έχουν οριστικοποιηθεί: του Κ. Βλάχου για το Μαρούσι , του Τ. Καφατσάκη στου Ζωγράφου , του Χ. Βοσκόπουλου στην Καισαριανή , του Γ. Αράπογλου στη Νέα Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα, του Γ. Κονδύλη στον Άλιμο, του Γ. Τσουκαλά νυν δημάρχου στην Ελευσίνα, του Γ. Ιωακειμίδη ,νυν δημάρχου, στην Νίκαια και Α. Γ. Ρέντη, του Γ. Βάμβουκα στα Χανιά και του Γ. Χάλαρη στην Θήρα.

 

Πηγή: www.parapolitika.gr

Πίσω

Αναζήτηση

H Φωνή του Αλίμου

H Φωνή του Αλίμου

Προτοσέλιδα Εφημερίδων